Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Leefruimte

In de leefruimte is er een open keuken die volledig is ingericht met een inductiekookplaat, hete luchtoven, combioven, vaatwas, koffietoestel met filter en gemalen koffie, 2 koelkasten, diepvries, broodrooster, waterkoker, 2 croque toestellen, fruitpers,... en voldoende keukengerei, tafelservies en bestek. Ook zijn er twee kinderstoelen aanwezig. De ronde eettafel nodigt uit om gezellig te tafelen of om een gezelschapspel te spelen. De knusse zithoek brengt warmte en gezelligheid met zich mee om volop te genieten en om gezellig samen te zijn met vrienden of familie.

Kamers

Er is plaats voor 14 personen verdeeld over 6 slaapkamers in dubbele bedden, enkele bedden en een stapelbed. Vijf kamers zijn voorzien van eigen sanitair waarvan één slaapkamer op het gelijkvloers. Ook is er een kinderbed aanwezig (tot 3 jaar).

Terras & Tuin

Onze vakantiewoning heeft een gezellig ruim terras met een schitterend uitzicht op de open velden. 's Morgens kan je genieten met een heerlijke kop koffie van de ochtendzon. Het terras beschikt over 2 grote piknicktafels en 2 parasols. Voor de kinderen is er een grasveld met ingebouwde trampoline waar ze uren speelplezier kunnen beleven. Sinds kort is er een hout gestookte hottub aanwezig met bubbel- en jetsysteem en een vuurschaal in de tuin.